Bafta-vinner og The Batman-stjerne Barry Keoghan bekreftet til Top Boys siste sesong

Sammen med Peaky Blinders-skuespiller Brian Gleeson, bringer de to litt «Hollywood-touch» til Netflix-suksessen som spilles inn i London.

Det melder Netflix på sosiale medier. Selv om detaljene rundt karakterene de spiller foreløpig er hemmelig, melder Deadline at Keoghan og Gleeson vil spille to nye karakterer ved navn Jonny og Tadgh.

De to slutter seg til et ensemble som allerede består av Ashley Walters (Asher D), Kane Robinson (Kano), Simbiato Ajikawo (Little Simz), Jasmine Jobson, Saffron Hocking og Araloyin Oshunremi, i serien som er skapt av Ronan Bennett.

Det siste kapittelet av serien vil regisseres av Myriam Raja, som vil regissere episodene 1-4, mens Will Stefan Smith kommer tilbake for å regissere de to siste.

LES OGSÅ: Top Boy S4: Holder på spenningen mens den fortsetter å peke på brennaktuell tematikk

Fra superhelt til Joker

Barry Keoghan har hatt en tendens til å bli typecastet som litt eksentriske bad guys eller outsider-roller, og som kanskje ikke så overraskende ble valget for rollen som karakteren som dukker opp i Matt Reeves’ The Batman som vi etter hvert har kjent som The Joker.

Den irske skuespilleren er tidligere kjent fra Yorgos Lanthimos’ The Killing of a Sacred Deer, Christopher Nolans Dunkirk, og er også aktuell med den siste Marvel-satsingen Eternals, regissert av Chloé Zhao.

Brian Gleeson, er mest kjent fra serien Peaky Blinders, og har spilt i blant annet Paul Thomas Andersons kritikerroste Phantom Thread, samt Frank of Ireland, og vil også slutte seg til rollebesetningen i den populære Netflix-serien, når innspillingen av krimdramaets siste sesong starter i London.

LES OGSÅ: Ingen kjære mor: Hvordan fremstilles arbeiderklassens mødre i seriene Top Boy og Euphoria?

Etter å ha sendt to sesonger på Channel 4 mellom 2011 og 2013, ble Top Boy gjenopplivet etter seks år, etter at serien ble tatt av skjermen. Blant annet skyldtes dette at etter at selveste Drake hadde blitt fan, og i et samarbeid med andre bekjente, kjøpte opp rettighetene. Sesong 3 fikk sin premiere på Netflix i 2019.

Top Boy er produsert av serieskaper Ronan Bennet for Easter Partisan, samt Charles Steel og Alasdair Flind for Cowboy Films, og Yann Demange.

Drake fungerer også som utøvende produsent, sammen med forretningspartneren Adel «Future» Nur for DreamCrew Entertainment, mens basketsjerna LeBron James, sammen med Maverick Carter og Jamal Henderson som produserer for SpringHill.

LES OGSÅ: De beste seriene fra 2021

Hold deg oppdatert på det vi skriver om: Følg oss på Instagram og Twitter og Fjasboka

Del dette

2 thoughts on “Bafta-vinner og The Batman-stjerne Barry Keoghan bekreftet til Top Boys siste sesong

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Kulturplattformen TBA