Sjekk fersk trailer til den kommende finalen av prisbelønte Top Boy

Skjermdump: Youtube

Netflixs prisbelønte britiske dramaserie Top Boy vender tilbake til skjermene for sin siste sesong.

Se traileren nederst i saken.

Etter å ha bekreftet comebacket tidligere i år, har Netflix sluppet den første offisielle traileren for Top Boy sesong 3. Teknisk sett er dette sesong 5, da Netflix med tilbakevirkende kraft markedsfører Channel 4-sesongene under et annet navn.

LES OGSÅ: Top Boy S4: Holder på spenningen mens den fortsetter å peke på brennaktuell tematikk

Det to minutter lange trailer-klippet er en mildt sagt emosjonell vekker for seriens gjenværende rollebesetning.

Her ser vi flere av seriens tidligere karakterer som har blitt drept i de to foregående sesongene, i en kompott med politiopptøyer, til brutale arrestasjoner, mens Dushane og Sully finner sammen igjen på et hevntokt mot autoriteter.

Den intense traileren som føler narkohandlere i jakt på penger og makt, antyder mye episk drama i de siste episodene, samtidig som den lover «no loose ends». Og nå husker vi kanskje også at Jaime (Michael Ward) totalt uventa ble skutt i hodet av Sully, og etterlot sesong 2 i en eneste nervepirrende cliffhanger.

Og med det ble reglene skrevet om for Sullys samarbeid med Dushane. Samtidig testes de i en verden i stadig endring, i et siste kapittel som endelig vil avgjøre hvem som kan regjere som «Top Boy of Summerhouse».

LES OGSÅ: Top Boy-stjerneskuddet aktuell i Sam Mendes’ nye film Empire of Light: – Har vært nødt til å vokse opp fort

Kane Robinson «Kano» er Sully. Foto: Netflix.

«Karakterene har vært en del av livene våre»

Little Simz, Dave, Jasmine Job, Araloyin Oshunremi, Hope Ikpoku Jr, Saffron Hocking, Lisa Dawn og Theo Ogundipe vil fortsette sine respektive roller i denne sesongen, som markerer Top Boys avsluttende kapittel.

«De som har fulgt denne reisen fra start, vet hvor mye denne serien betyr for alle som har vært med og bidra, og vi vet helhjertet hvor mye det betyr for dere», har hovedrollene Ashley Walters og Kane Robinson aka Kano, uttalt i en presseuttalelse.

«Disse karakterene har vært en del av livene våre i over et tiår nå, og uten alles støtte kunne vi ikke ha kommet så langt.»

Og de vet hva de snakker om: Serien ble tatt av skjermen på grunn av lave seertall, etter å ha blitt sendt i to sesonger på britiske Channel 4 mellom 2011 og 2013.

Aubrey «Drake» Graham med flere skal angivelig ha reddet serien, da han kjøpte opp rettighetene noen år senere, og den havnet på Netflix. De to foregående sesongene har så blitt omdøpt til Top Boy: Summerhouse.

Brian Gleeson og Barry Keoghan kommer i nye roller. Foto: Netflix

Keoghan i ny rolle

Til den siste sesongen møter vi dessuten den irske stjernen Barry Keoghan – sist aktuell med Martin McDonaghs prisvinnende, Oscar-nominerte The Banshees of Inisherin.

Sammen med Peaky Blinders-skuespiller Brian Gleeson blir de to skuespillerne å se i nye roller.

LES OGSÅ: Bafta-vinner og The Batman-stjerne Barry Keoghan bekreftet til Top Boys siste sesong

Det siste kapittelet av serien vil regisseres av Myriam Raja, som vil regissere episodene 1-4, mens Will Stefan Smith kommer tilbake for å regissere de to siste episodene.

Top Boy er produsert av serieskaper Ronan Bennet for Easter Partisan, samt Charles Steel og Alasdair Flind for Cowboy Films, og Yann Demange.

Drake fungerer også som utøvende produsent, sammen med forretningspartneren Adel «Future» Nur for DreamCrew Entertainment, mens basketstjerna LeBron James, sammen med Maverick Carter og Jamal Henderson produserer for SpringHill.

Den britiske seriens siste sesing kommer på Netflix 7. september.

LES OGSÅ: Spiller karakter basert på fransk barnemorder: – Selvsagt var det vondt å sette seg inn i

LES OGSÅ: «Go and get ’em, Richie»: The Bear S2 har fått på findressen og synger tårevatt til Taylor Swift

Følg oss på TiktokInstagramTwitter og Fjasboka

Del dette

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

TBA
Verified by MonsterInsights