Endelig kommer kritikerroste The Bear på strømming i Norge

Jeremy Allen White i rollen som Michellin-kokken Carmen 'Carmy' Berzatto som tar over sin avdøde brors deli i Chicago. CR: Frank Ockenfels/FX

Serie-snakkisen The Bear har fått mye oppmerksomhet siden den fikk premiere på Hulu. I oktober blir serien tilgjengelig på Disney+ i Norge.

Internett har vært nærmest besatt siden kritikerroste originalserien The Bear fikk amerikansk premiere på Hulu tidligere i sommer. Rolling Stone Magazine mente «‘The Bear’ Is the most stressful thing on TV right now. It’s also great». Ekte kokker har uttalt seg om hvor virkelighetsnær serien er, og har ment at den er «pretty dead on in depictions of abusive kitchens». Og mens GQ mente hovedrolleinnehaver Jeremy Allen White «can pull off more than a great white t-shirt», har andre hengt seg mer opp i hvor man kan finne disse «Great white t-shirts», eller forresten også resten av outfiten. Nylig ble det også bekreftet at det (selvfølgelig) blir en sesong to.

Nå er det bekreftet at sesong én av FX-serien vil bli tilgjengelig på Disney+ i Norge den 5. oktober, med alle de åtte episodene tilgjengelig for strømming.

LES ANMELDELSEN HER: The Bear S1: Yes, chef! Svett er bare forordet på kjøkkenet her. Av damp og kondens, stress og sinne som tyter ut av porene. Av brente fingre, sløvt topplokk og sløve kniver i rumpa

Her er en sniktitt på en scene:

The Bear følger nevnte Jeremy Allen White i rollen som stjernekokken Carmen ‘Carmy’ Berzatto som kommer hjem til Chicago for å ta over og forsøke å fornye familiens italienske deli-sjappe i Chicago: The Original Beef of Chicagoland, etter et tragisk dødsfall i familien.

Carmy må balansere realitetene med det å være en eier av en liten bedrift som står i gjeld – men også medarbeiderne han er vant med er byttet ut med en gjeng sta og vanskelige personligheter som jobber på kjøkkenet og som ikke akkurat har jobbet på Michellin-restaurant før.

Legg til Carmys anstrengte familieforhold, deriblant den irriterende Richie (spilt av Ebon Moss-Bachrach som mange kanskje kjenner igjen som Marnies irriterene musiker-kjæreste fra Girls). Og hvordan står det egentlig til med Carmy selv?

The Bear handler om matlagning, om en hektisk jobbhverdag med mye drama og stress på et kjøkken der det kan gå en kule varmt for de fleste. Det handler også om familie og samhold i større betydning enn det å dele dna eller etternavn.

LES OGSÅ: Fem grunner til å skrike over Olsenbanden – Siste skrik! 

Ebon Moss-Bachrach spiller Richard ‘Richie’ Jerimovich. Foto: Frank Ockenfels/FX

I tillegg til Jeremy Allen White, medvirker Ebon Moss-Bachrach (Richard ‘Richie’ Jerimovich), Ayo Edebiri (Sydney Adamu), Abby Elliott (Natalie ‘Sugar’ Berzatto), Lionel Boyce (Marcus), Liza Colón-Zayas (Tina), Edwin Lee Gibson (Ebraheim) og Matty Matheson (Neil Fak).

Serien er skapt av Christopher Storer (Ramy, Eight Grade), og som også er utøvende produsent sammen med Joanna Calo (BoJack Horseman, Undone), Hiro Murai (Atlanta, Station Eleven) og Nate Matteson (Station Eleven, The Choe Show).

LES OGSÅ: Med Brad Pitt på kaotisk togtur

Hold deg oppdatert på det vi skriver om: Følg oss på InstaTwittah og Fjasboka

Del dette

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

TBA
Verified by MonsterInsights