TBA [To Be Announced]

Kulturplattformen TBA [To Be Announced] er en uavhengig kulturplattform for alle som elsker pop- og subkultur, kritikk, skråblikk og analytisk journalistikk.

Vårt mål er å bidra til flere samtaler om kultur gjennom journalistikk, analyse og et nysgjerrig blikk som går i dyben, og som forsøker å se fra flere perspektiver, og utafor Oslo-bobla, ved å trekke frem det underkommuniserte og underrepresenterte i kulturen.

Vi brenner for det som skjer i både popkulturen og undergrunnen, men er mest nysgjerrige på å se på hva kulturen vil og hva den gjør.

TBA ble startet som en reaksjon på at kulturen ble satt på vent under en viss pandemi. Men denne plattformen er like mye en reaksjon på en økt tendens der kritikken og kulturjournalistikken får stadig mindre plass, til fordel for mer sensasjonsprega og klikkbasert innhold som ikke er så opptatt av kulturutrykket i det hele tatt.

Er du nysgjerrig på å vite mer? —> * * Les vårt manifest * * <––

Transparens og gjennomsiktighet er spesielt viktig for oss. Det står ingen stor investor bak dette prosjektet som krever at vårt journalistiske innhold skal gå på bekostning av kjendissaker og såkalte ragebites.

I 2021 mottok vi 40 000 kroner i øremerkede midler fra Fritt Ord til tekstserien Arbeiderklassen i kulturen, og som har gått konkret til honorar for innhold.

I 2023 mottok vi 50 000 kroner fra Fritt Ord til produksjon av kritikk og journalistikk.

Støtt oss gjerne på Patreon.

Vi tar redaktøransvar

Kulturplattformen TBA – To Be Announced er medlem av Norsk tidsskriftforening.

Vær varsom-plakaten og Redaktørplakaten er vårt presseetiske utgangspunkt.

Ansvarlig redaktør: Ida Madsen Hestman / ida@tbatba.no

Redaktørsekretær: Camilla Holm / camilla@tbatba.no

Digital vaktmester: Tim Harris

Art director: Ida Madsen Hestman

Org. nummer: 830 134 212

Vi holder til på Gamle Munch i Tøyengata 53, 0563 Oslo

Kulturplattformen TBA er mediepartner med den franske filmorganisasjonen Unifrance og deres satsing på unge: MyMetaStories.

Har du innspill, kritikk, eller annet ?

Send mail til redaksjon@tbatba.no // Promo og pessemailer kan sendes til post@tbatba.no // Vil du annonsere hos oss, ta kontakt via annonsering@tbatba.no

Hold deg oppdatert på det vi skriver om: Følg oss på Instagram og Twitter og Facebook.


TBA