TBA [To Be Announced]

TBA [To Be Announced] er en reaksjon på at kulturen ble satt på vent under koronapandemien. Det er like mye en reaksjon på en økt tendens i media der kritikken og kulturjournalistikken får stadig mindre plass, til fordel for mer sensasjonsprega og klikkbaserte nyheter.

TBA er en non-profit kulturplattform som ønsker å bidra til å skape rom for kulturinteresse og diskusjon gjennom å dyrke interessen for estetikk og kulturuttrykk.

TBA har ambisjoner om å nå ut til alle som er opptatt av kultur, politikk og kulturdebatt over hele landet – også nord for Sinsenkrysset. Men alt til sin tid. Vi har ikke dårlig tid. Vi satser på sakte j o u r n a l i s t i k k .

Er du nysgjerrig på å vite mer? —> * * Les vårt manifest * *

Hold deg oppdatert på det vi skriver om: Følg med på Facebook, Instagram og Twitter.

Vi tar redaktøransvar.
Vær varsom-plakaten og Redaktørplakaten er vårt presse-etiske utgangspunkt.

Ansvarlig redaktør og grunnlegger er Ida Madsen Hestman (ida@tbatba.no)

Har du innspill, kritikk, og tips? Send mail til redaksjon@tbatba.no
Promo og pessemailer kan sendes til post@tbatba.no
Vil du annonsere hos oss, ta kontakt via annonsering@tbatba.no

Som et seriøst non-profit kulturmagasin, er vi opptatt av transparens og gjennomsiktighet. Det står derfor heller ingen stor investor bak som krever at journalistikken skal gå på bekostning av klikk- og ragebites for å kapitalisere på dette. Vi tror ikke det er mulig å gjøre god kulturjournalistikk alene til en kommersiell business. Men vi tror at god kulturjournalistikk, god kritikk og god debatt er helt avgjørende i demokratiske samfunn.

Vi har enda ikke mottatt offentlig driftstøtte, nettsiden er foreløpig i hovedsak basert på frivillighet.

I 2021 har vi mottatt 40 000 kroner i øremerkede midler fra Fritt Ord til tekstserien Arbeiderklassen i kulturen, som går til å honorere de konkrete tekstene.