TBA [To Be Announced]

Hva?

TBA [To Be Announced], er en reaksjon på at kulturen ble satt på vent under koronapandemien – «TBA» – men det er også på en reaksjon på økt tendens i media, der kritikken og kulturjournalistikken får stadig mindre plass, til fordel for mer sensasjonsprega og klikkbaserte nyheter.

TBA er en kulturplattform som ønsker å bidra til å skape rom for mer kulturinteresse og diskusjon, og som dyrker interessen for musikk, film, gaming, scenekunst, og andre kulturuttrykk.

Er du nysgjerrig på å vite mer? Les vårt manifest
Hold deg oppdatert ved å følge oss på:
Facebook, Instagram og Twitter.

TBA har ambisjoner om å nå ut til alle som er opptatt av kultur, politikk og kulturdebatt over hele landet – også nord for Sinsenkrysset. Men alt til sin tid, vi satser på «saktejournalistikk».

Vi tar redaktøransvar. Vær varsom-plakaten og Redaktørplakaten er vårt presseetiske utgangspunkt.

Har du innspill, kritikk, og tips? Send oss en mail: redaksjon@tbatba.no


Hvem?

Ida Madsen Hestman er ansvarlig redaktør. Hun en frilans musikk-, film og TV-kritiker, og kulturjournalist, med bakgrunn fra NRK, VG, Dagbladet, Dagsavisen, og Natt&Dag. I dag skriver hun blant annet om musikk i Klassekampen og film i filmtidsskriftet Montages.

Hun har erfaring fra konsert- og kulturbransjen, og har blant annet starta en filmfestival om arbeiderfilm i Mo i Rana; Slagg filmfestival, vært programredaktør i Tromsø Internasjonale Filmfestival, kulturredaktør i vikariat for Dagsavisen og musikkredaktør i Radio Nova.

Hun er medlem av norsk filmkritikerlag, sitter i programrådet til Vega kino. Ida er utdanna medieviter med master fra Universitetet i Oslo, og har tatt en halv bachelorutdanning i Art Direction på Westerdals.
Kontakt: ida@tbatba.no

Alyssa Nilsen er en frilans musikk- og kulturjournalist, med lang erfaring innen kritikk, dybdeintervjuer og musikkformidling. Hun entret musikkbransjen med fire år som konsertarrangør i konsertproduksjonsselskapet Xiabalba i Hamar, som hun var med på å starte. Hun har journalistisk bakgrunn fra Musikknyheter hvor hun har hatt rollen som redaksjonssjef, samt fungerende redaktør.

Til tross for at størstedelen av hennes arbeid har vært skriftlig har hun vært tilbakevendende gjestevert på BBC Radio. I tillegg har hun vært hanket inn som musikk-ekspert på BBC Radio og BBC World, samt den tyrkiske internasjonale stats-kulturkanalen TRT World.
Kontakt: alyssa@tbatba.no


Promo og pessemailer: post@tbatba.no
Vil du annonsere hos oss, ta kontakt via annonsering@tbatba.no