TBA [To Be Announced]

Kulturplattformen TBA [To Be Announced] er en uavhengig kulturplattform for alle som elsker popkultur, subkultur og lokal kultur.

Vårt mål er å bidra til flere samtaler om kultur gjennom journalistikk, analyse og et nysgjerrig blikk som går i dyben, og som forsøker å se fra flere perspektiver, og utafor Oslo-bobla, ved å trekke frem det underkommuniserte og underrepresenterte i kulturen.

Vi brenner for det som skjer i både popkulturen og undergrunnen, men er mest nysgjerrige på å se på hva kulturen vil og hva den gjør.

TBA ble startet som en reaksjon på at kulturen ble satt på vent under en viss pandemi. Men denne plattformen er like mye en reaksjon på en økt tendens der kritikken og kulturjournalistikken får stadig mindre plass, til fordel for mer sensasjonsprega og klikkbasert innhold som ikke er så opptatt av kulturutrykket i det hele tatt.

Er du nysgjerrig på å vite mer? —> * * Les vårt manifest * * <––

Gjennomsiktighet

Transparens er spesielt viktig for oss. Det står ingen stor investor bak dette prosjektet som krever at vårt journalistiske innhold skal gå på bekostning av kjendisstoff og såkalte «ragebites».

Følgende støttemidler har vi mottatt:

2021:

40 000 NOK.

I 2021 mottok vi 40 000 NOK i øremerkede midler fra Fritt Ord til tekstserien Arbeiderklassen i kulturen, og har gått til honorarer til tekstene.

2022:

0 NOK (ikke søkt støtte).

2023:

100 000 NOK.

I mars 2023 mottok vi 50 000 kroner fra Fritt Ord til produksjon av kritikk og journalistikk. I mai 2023 mottok vi 50 000 NOK fra Fritt Ord til produksjon av kritikk og journalistikk i tekst og podcastformat til serien Det er så stygt!

2024:

125 000 NOK hittil.

I desember 2023 mottok vi 50 000 NOK i dritsmidler fra Kulturdirektoratet som ble utbetalt januar og gjelder for driftsåret 2024.

I mars 2024 mottok vi 75 000 kroner fra Fritt Ord til å utvikle og satse på podcasten Hver gang vi rantes.

Støtt oss gjerne på Patreon.

Vi tar redaktøransvar

Kulturplattformen TBA – To Be Announced er medlem av Norsk tidsskriftforening.

Vær varsom-plakaten og Redaktørplakaten er vårt presseetiske utgangspunkt.

Ansvarlig redaktør: Ida Madsen Hestman / ida@tbatba.no

Redaktørsekretær: Camilla Holm / camilla@tbatba.no

Digital vaktmester: Tim Harris

Art director: Ida Madsen Hestman

Org. nummer: 830 134 212

Vi holder til på Gamle Munch i Tøyengata 53, 0563 Oslo

Kulturplattformen TBA er mediepartner med den franske filmorganisasjonen Unifrance og deres satsing på unge: MyMetaStories.

Har du innspill, kritikk, eller annet ?

Send mail til redaksjon@tbatba.no // Promo og pessemailer kan sendes til post@tbatba.no // Vil du annonsere hos oss, ta kontakt via annonsering@tbatba.no

Hold deg oppdatert på det vi skriver om: Følg oss på Instagram og Twitter og Facebook.


Kulturplattformen TBA