Cannes-vinner Renate Reinsve i gang med innspilling av den norske spillefilmen Armand

Renate Reinsve i Verdens verste menneske. Foto: Oslo Pictures

Skuespilleren gjenforenes samtidig med sine tidligere produsenter bak Joackim Triers Verdens verste menneske.

Det melder blant annet Variety.

Armand blir spillefilmdebuten til regissør Halfdan Ullmann Tøndel, hvis kortfilm Fanny ble nominert til en Amandapris i 2017.

Historien følger den 6 år gamle gutten Armand, som blir anklaget for å være grenseoverskridende mot bestevennen sin på barneskolen.

Selv om ingen vet hva som faktisk har skjedd mellom de to guttene, utløser hendelsen en rekke nye hendelser som tvinger foreldre og de satte på skolen inn i en fengslende forløsningskamp der det oppstår galskap, lyst og besettelse.

Deltok i Cannes

Eye Eye Pictures er det nye norske produksjonsselskapet som står bak, og ble lansert i fjor av tidligere Oslo Pictures-produsent og administrerende direktør, Andrea Berentsen Ottmar og Dyveke Bjørkly Graver.

De deltok under fjorårets filmfestival i Cannes med Kristoffer Borglis Syk pike i sideprogrammet Un Certain Regard.

Eye Eye Pictures, hvis mandat er å produsere regissørdrevne filmer og TV-serier med et internasjonalt potensial, har tatt initiativ til å samle en pool av tilknyttede filmskapere, inkludert Trier, Borgli, Ullmann Tøndel, Johanna Pyykkö, Dara Van Dusen, og Thea Hvistendahl, som senere i høst også kommer med filmen Håndtering av udøde.

Del dette

1 thought on “Cannes-vinner Renate Reinsve i gang med innspilling av den norske spillefilmen Armand

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Kulturplattformen TBA