Euphoria-skuespiller Angus Cloud er død

Angus Cloud spilte rollen Fezco i Euphoria. Foto: HBO Max

Det lovende skuespillertalentet ble bare 25 år. 

Conor Angus Cloud Hickey døde mandag, 31.juli, hjemme hos familien sin i Oakland, California. Det melder skuespillerens familie i en offentlig uttalelse:

«Det er med det tungt hjerte vi har måttet si farvel til et utrolig menneske i dag».  

LES OGSÅ: Euphoria S2: Fortsetter å utfordre den konforme titteren

Angus Cloud som Fezco. Foto: HBO Max

Håper verden vil huske ham for sin humor

«Som en kunstner, en venn, en bror og en sønn, var Angus spesiell for oss alle på så mange måter. I forrige uke begravde han faren sin og slet intenst med dette tapet. Den eneste trøsten vi har er å vite at Angus nå er gjenforent med sin far, som var hans beste venn», heter det videre.

«Angus var åpen om sine psykiske utfordringer og mentale helse, og vi håper at hans bortgang kan være en påminnelse til andre om at de ikke er alene og ikke trenger å kjempe slike kamper alene i stillhet», skriver familien i sin uttalelse, som legger til at de håper at verden vil minnes ham for sin humor, latter og kjærlighet. Familien ber samtidig om privatlivets fred mens de er i sorgprosess. 

LES OGSÅ: Tendensen til å redusere Sinéad O´Connor til en «one-hit-wonder» etter hennes død, er urettferdig, historieløs og nedlatende

Sentral i Euphoria

Angus Cloud ble en fremtredende karakter som Fezco i Sam Levinsons HBO Max’ Emmy-prisvinnende ungdoms-dramaserie Euphoria.

Han var sentral i seriens to første sesonger. I sistnevnte fikk han en enda mer sentral rolle, og der første episode av sesongen åpner med å brekke ned Fezcos forhistorie. 

Det var mens han jobbet på en restaurant i Brooklyn, New York, at Cloud angivelig ble oppdaget av Euphoria-castingdirektør Jennifer Venditti, som han først trodde prøvde å lure ham.  

Cloud spiller også Walker i komediedramafilmen North Hollywood fra 2021 og The Line fra i år. 

Han ble nylig rollebesatt i en ny skrekkfilm av Universal Pictures fra Scream 6regissørene Matt Bettinelli-Olpin og Tyler Gillett. 

Cloud spilte også hovedrollen i flere musikkvideoer, så som Noah Cyrus’ All Three, Juice WRLDs Cigarettes og Becky G og Karol Gs Miamiii.

Cloud studerte også produksjonsdesign ved Oakland School for the Arts, der han gikk I klasse med Zendaya, som også skulle spille sammen med ham i Euphoria senere. 


Følg oss på Tiktok
InstagramTwitter og Fjasboka

Del dette

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Kulturplattformen TBA