Hva snurrer og går i øretelefonene denne uka? [uke 11 – 2021]


Amerikansk country, dansk elektropop og tysk satan-horrorcore-rap, her er låtene Alyssa kjører på repeat i uka som kommer!


Blant de utvalgte finner du denne gangen:Zombiez + Swiss und Die Andern – Zatan Lebt!
De tyske horrorcore-rapperne i Zombies har slått seg sammen med punkerne i Swiss und Die Andern på låta Zatan Lebt!, som man finner på Zombies´siste EP ved samme navn. EPen er en enkeltstående utgivelse, som kommer i tillegg til Zombies´ ferske albumet RUNEN II og Swiss und Die Anderns like ferske album ORPHAN. Om man skjønner tysk eller ikke gjør ikke så mye når man lytter på dette, det er mørk, aggressiv og digg musikk!


Rise Against – Nowhere Generation
Punkerne i Rise Against slipper sitt kommende album NOWHERE GENERATION 4. juni, og i dag kom tittellåta og første singel fra albumet. Dette er, med unntak av film-soundtrack og kompilasjonsalbum, første nye utgivelse fra Rise Against siden 2017s WOLVES, og et kjært gjenhør for fans av melodisk Chicago-hardcore.


Press to MECO – Smouldering Sticks
Britiske Press to MECO imponerte stort med sine to første album GOOD INTENT og HERE’S TO THE FATIGUE, fulle av kompleks mathrock, progressive rytmer og flotte allsangharmonier. Låter som If All your Parts Don’t Make A Whole og standalone-singelen Easy Life ble hyllet av kritiskere og musikkfans, men på sitt kommende album, Transmute med slippdato 11. juni lover bandet en splitter ny retning. Andre smakebit fra albumet, Smouldering Sticks, ble sluppet i dag og er mørkere, råere og mer samlet i en retning enn forgjengerne.


Del dette

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Kulturplattformen TBA