Hva hører vi på denne uka? [uke 10 – 2021]

Norske fremtidsdrømmer, eksentriske briter og amerikansk metalcore er blant låtene som snurrer og går i hodetelefonene våre denne helgen.

Blant ukas utvalgte finner du også:

Dobbeltgjenger – Living In Overdrive
Norske Dobbeltgjenger består blant annet av medlemmer fra prosjekter som Ocean of Lotion, Major Parkinson, Honeyvein og Hedda Mae, og beskriver musikken sin som eksplosiv, mørk og neon-mettet rock, malt i naive riffbaserte “the Strokes-aktige” temaer med energisk groove og småfrekk falsett. Om de lever opp til alt dette, det finner du ut i spillelisten vår.

Yonaka – Ordinary
Brighton-bandet Yonaka stormet inn på den britiske rockescenen med sin vegg av lyd, catchy låter og sine energiske liveshows i 2017. Vokalist Theresa Jarvis har en stemmeprakt som kan få enhver til å måpe, og med låter som Bubblegum og F.W.T.B er Yonaka et av bandene som sammen med Royal Blood og Architects har tatt opp arven til band som Blood Red Shoes og The Kooks og viderefører Brightons musikk- og rockescene. Debutalbumet kom i 2019, og nå er bandet endelig klare med ny musikk.

Erik Aas – Storebror
Bergensartisten Erik Aas ble først kjent som rapper i HesterV75. Han gikk solo i 2020 med det personlige albumet MED LYSET SLUKKET fullt av sårbare og melankolske låter, og 9. april kommer oppfølgeren VERDEN ELLER INGENTING. I dag kom singelen Storebror som siste låt før albumslipp, med den trøstende linjen «Ifra 2022 sitter vi ved samme bord».Del dette

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Kulturplattformen TBA