Spillåret 2021, del 4: – Å spille alle disse tre back to back i bra kvalitet skal bli meg en fryd

Mass Effect: Legendary Edition. (Foto: EA)

Vi fortsetter vår serie om spill folk har på radaren for 2021. Johnny Engdal Silseth alias Jaa9 forteller hvilke spill han gleder seg til.

Vi er allerede i mars måned, og man begynner å se hvordan året kommer til å utvikle seg på spillfronten. Unreal Engine-begynner å sette preg på ny-utgivelser, lanseringsdatoer faller sakte men sikkert på plass, og nye spill begynner å dukke opp i butikken. Artist Jaa9 gleder seg til disse spillene de kommende månedene:


Johnny Engdal Silseth aka Jaa9
Artist og produsent

Mass Effect Legendary Edition

BioWare
Action-rollespill


Jeg er SÅÅ glad i Mass Effect spillene at jeg greide å runde hele Mass Effect: Andromeda og storkose meg, og det til tross for alle bugs, glitches og dårlige animasjoner som gjorde nettopp det til en ganske betydelig utfordring.

En bragd jeg er smått stolt av! Jeg har heller aldri spilt Mass Effect 1, så det å nå få muligheten til å spille alle disse tre back to back i bra kvalitet skal bli meg en fryd. Skulle vi alle være så heldige å være ute av denne lockdownen når denne pakken lanseres 14. mai, så tar jeg meg en måned ekstra. Snakkes a!

Konsoll: PlayStation 4, Xbox One, Microsoft Windows
Lanseringsdato: 14. mai 2021

God of War Ragnarok (SIE Santa Monica Studio)
Action-eventyrspill


Aldri verken hørt, rørt eller brydd meg om God of War-serien før, men God of War fra 2018 er fort vekk en av de aller beste spillopplevelsene jeg noensinne har hatt, og klarer de å gjenskape mye av det de gjorde den gangen igjen, så bør det være en klokkeklar GOTY-kandidat vi har i vente her. Forventningene er hvertfall skrudd til maks. 

Plattform: PS5
Lanseringsdato: TBA (2021)


Far Cry 6

Ubisoft Toronto
Action-skytespill


Alltid kost meg gløgg med Far Cry serien, og med tanke på at spillene kom litt vel tett uten å bringe inn nye ideer og spillmekanismer en periode, så håper jeg de har fått tid til å freshe opp formelen og teste noe nytt denne gangen.

Far Cry 5 satt ikke helt hos meg, Montana, USA var ikke akkurat den mest spennende sandboxen for noen timers virkelighetsflukt, så det å nå skulle få boltre seg på den fiktive karibiske øya Yara, tror jeg skal passe perfekt etter et år i egen leilighet.

Plattformer:  PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X og Series S, Amazon Luna, Google Stadia, Microsoft Windows
Lanseringsdato: TBA (2021)

PES 2022

Konami
Fotball


Det beste med å være en litt eldre gamer, er at jeg nå ikke gidder å krangle med folk om TV-spill lenger, så all den tida jeg kunne brukt på FIFA vs PES debatten som går i loop hvert år, bruker jeg nå heller på å laste ned ulike retro fotballdrakter, importere dem, og spille PES. Jeg har vært FIFA-kid siden 1994, lasta ned PES18-demoen ei litt for lang natt, og da fant jeg fotball simulatoren JEG liker best.

KONAMI putter langt mindre ressurser inn i PES enn EA gjør i FIFA, og i fjor valgte førstnevnte noe så befriende som å bare lage en liten oppdatering av PES20, en PES21-update, og solgte denne til bortimot halv pris, for heller å bruke alle mann og ressurser på et flunka nytt PES22 for next gen. Et valg de har fått aldeles ALT for lite honnør for i min bok, da alle slike årlige sportsspill svært sjelden kommer med noe game-breaking år etter år, annet enn små tweaks her og der og noen nye systemer med et fancy navn som ikke utgjør store forskjellen.

Så det er med stor glede jeg skal sette meg ned med PES22 til høsten og irritere meg over flunka nye like idiotiske menyløsninger, og et spill der litt treige midtbanespillere med gode pasningsføtter, fortsatt har sin funksjon.

Plattformer:  PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X og Series S.
Lanseringsdato: Høsten 2021

Del dette

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

TBA
Verified by MonsterInsights