Spillåret 2021, del 3: – Jeg trenger å spille det NÅ!


Vi fortsetter vår serie om spillåret 2021, og vår tredje deltager er Rad Crew Neons Ida Doris Joynt.


Oslo, Viken og flere andre deler av landet sitter i nok en lockdown, sommeren virker milevis unna og det blir lange dager for de fleste. Da er det godt å ha masse godbiter å glede seg til på spillfronten de kommende ukene og månedene, vi gir deg nok en utgave av vår serie om spill folk gleder seg til i året som kommer. Her er del 3: Ida Doris Joynt
Programleder for Rad Crew NeonIt Takes Two
Hazelight Studio
Plattform/action-eventyr

Den svenske filmregissøren Josef Fares imponerte mange da han i 2014 etablerte spillutviklerselskapet Hazelight Studios og senere i 2018 da han fikk vist frem hva de hadde jobbet med i det fantastiske spillet A Way Out. Nå kommer neste spill fra Hazelight allerede 26. mars og jeg er kjempegira! I en tid der det virker som om gode gammeldagse lokale «couch co-op»-spill er «few and far between», er det veldig forfriskende å få et nytt et å glede seg til. Lokale flerspiller-spill har jo også en tendens til å være konkurransebasert, så det er koselig – i hvertfall i disse tider – å få servert et spill der målet er å samarbeide. Spillet har allerede fått ravende kritikker så dette lover bra. 

Plattformer: Windows, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X/S
Lanseringsdato: 26. mars
Deathloop
Arkane Studios
Action-eventyr

Absolutt alt jeg har sett fra dette spillet har gitt meg utelukkende positive følelser. Jeg er ganske svak for spill som stilistisk skiller seg ut i mengden og Deathloop er et kroneksempel. Det ser så utrolig fresht ut, har en helt utrolig fengende grafisk stil, og ikke minst ser det ut som det kan være et utrolig artig spill å bryne seg på. 

Plattformer: PS5 og Windows
Lanseringsdato: 21. mai
Stray
BlueTwelve Studios 
Eventyr

Apropos unike spill som skiller seg ut i mengden, så faller Stray absolutt inn i den kategorien. Selv om det er gøy å lage vitser om at Stray er katteversjonen av Cyberpunk 2077, så er jeg mest spent på å se hva dette spillet faktisk kommer til å inneholde. Det vi vet så langt er at det er et «third-person cat adventure game», der du spiller en katt i en futuristisk neon-belyst by som skal løse et mysterie for å endelig kunne vende snuta hjemover. Jeg trenger å spille det NÅ!

Plattformer: Windows, Playstation 4, Playstation 5
Lanseringsdato: Oktober 2021
Sable
Shedworks
Åpen verden utforskning

Som nevnt så er et unikt stilistisk uttrykk en instant win hos meg, så det burde ikke komme som noen overraskelse at jeg var solgt fra første screenshot jeg så fra spillet Sable. Spillet skulle egentlig slippes i 2019, men som mange andre ting som egentlig skulle skje det året, så ble det forskjøvet til å utgis nå i 2021 istedenfor. Grafikken drar tydelig inspirasjon fra illustrasjonene til Moebius og gameplayet gir meg vibber som minner om en krysning mellom No Man’s Sky og Journey. Jeg gleder meg allerede til å bare suse rundt, utforske, og beundre den mystiske verdenen Sable utspiller seg i.

Plattformer: macOS, Windows, Xbox Series X/S
Lanseringsdato: TBA 2021

Følg med videre for flere deler.

Del dette

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

TBA
Verified by MonsterInsights