Spillåret 2021, del 2: – Det sitrer i kroppen etter å spille mer!

Vi fortsetter vår serie om spill folk har på radaren for 2021. Del to: Jostein Hakestad fra det norske podcastnettverket Rad Crew!


Vi er allerede i mars måned, og begynner å se hvordan året kommer til å utvikle seg på spillfronten. Unreal Engine begynner å sette preg på ny-utgivelser, lanseringsdatoer faller sakte men sikkert på plass, og nye spill begynner å dukke opp i butikkene.

Men hvilke spill gleder folk seg mest aller mest til? Her kommer del 2:Jostein Hakestad
Co-founder av Rad Crew
Resident Evil 8 (VIIIage)
Capcom
Survival horror

Capcom har vært on fire helt siden de slapp Resident Evil 7 og Monster Hunter World, så jeg gleder meg mildt sagt ganske mye til det nyeste Resident Evil. Internett har også gått bananas over den 7 meter høye Lady Dimitrescu som ser ut til å være en av skurkene i spillet, og laget tonnevis av memes selv før spillet er ute. Og der 7-eren var litt sin egen greie, ser 8 ut til å være en fin callback til mesterverket Resident Evil 4.

Plattformer: PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox Series X og Series S, Xbox One, Microsoft Windows
Lanseringsdato: 7. mai 2021
Monster Hunter: Rise
Capcom
Action, rollespill

Monster Hunter World var det første spillet i serien som jeg følte jeg kunne lære meg uten å dedikere livet mitt til alle finurlighetene og skjulte mekanikkene spillene er kjent for. Derfor ser jeg naturligvis frem til oppfølgeren som ser overraskende lekkert ut til å være på Nintendo Switch.

Plattform: Nintendo Switch
Lanseringsdato: 26. mars 2021
Mario Golf: Super Rush
Nintendo / Camelot Software Planning
Golf

Jeg spiller alle Mario-spill, enten de er spinoffs eller i hovedserien. Mario spiller golf, sier du? Wario har på seg rutete lilla og gule golfbukser? Sign me up.

Plattform: Nintendo Switch
Lanseringsdato: 25. juni 2021
Horizon Forbidden West
Guerrilla Games
Eventyr, Rollespill

Horizon Zero Dawn er et av de beste spillene jeg har spilt. En fullstendig original og superspennende postapokalyptisk fortelling som jeg bare må se fortsettelsen på. Det sitrer i kroppen etter å spille mer!

Plattformer: PlayStation 4, PlayStation 5
Lanseringsdato: TBA (2021)
Nier: Replicant
Square Enix / Toylogic
Rollespill, Skytespill, Slåssespill, Eventyrspill

Jeg elsker det mystiske, filosofi-tunge sci fi-universet fra Nier Automata og kan faktisk veldig lite om hva Nier: Replicant handler om, så naturligvis er jeg spent på oppleve den delen av historien som kom før det spillet. Også blir det fisking, naturligvis. Masse fisking.

Plattformer: PlayStation 4, Xbox One, Microsoft Windows
Lanseringsdato: 23. april 2021


Følg med utover for flere lister.

Del dette

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

TBA